Gilteulades, nou patrocinador

El caràcter emprenedor i enèrgic que compartim amb Gilteulades ens ha conduït a un acord de col·laboració que hem signat amb molta il·lusió i que esperem que sigui l’inici d’un trajecte de llarg recorregut.

Especialistes en el món de la construcció, des de Gilteulades han atorgat valor a un element que fins fa pocs anys no tenia més sentit que fer de coberta. En l’àmbit industrial, la teulada ha passat a ser un element clau que permet a l’empresa millorar l’eficiència energètica, la seguretat i, fins i tot, convertir-se en una font d’ingressos i és amb aquesta mirada que Gilteulades ha crescut i s’ha convertit en un referent dins d’aquest sector.

La capacitat d’innovar i la voluntat d’avançar sempre endavant són trets de la personalitat de Gilteulades que compartim plenament, perquè en el món del motor i com a pilot professional és indispensable no perdre l’energia de seguir creixent i avançant.

Agraïm la confiança de Gilteulades en el projecte de Gerard Farrés i esperem poder compartir nous reptes durant molts i molts anys.