xerrades

xerrades motivacionals

Generem impacte positiu

Gràcies a les múltiples experiències al Dakar, on he viscut situacions límit i on els valors com el sacrifici, la constància o el treball en equip són claus per superar totes les adversitats, puc oferir  xerrades motivacionals per a empreses de qualsevol mida i qualsevol sector.

Concretament, plantejo una xerrada dinàmica, on combino les explicacions amb imatges i vídeos reals del Dakar amb l’objectiu de trobar paral·lelismes entre aquesta cursa i el món de l’empresa.

Poso èmfasi en alguns temes com el treball en equip, amb moments en què és indispensable ajudar els altres o que els altres t’ajudin per aconseguir un objectiu compartit que en el nostre cas és el de fer una bona competició. També faig referència a conceptes com l’egoisme que ha de quedar en un segon terme o el fet de compartir l’objectiu amb l’equip de treball, perquè la feina de totes i cada una de les persones és indispensable per aconseguir els resultats.

La mentalitat positiva és un altre dels temes que tracto, a partir del conscient i el subconscient, ja que les coses no sempre van com havíem previst i cal saber gestionar la decepció. El positivisme ajuda a sobreposar-nos als entrebancs i a tenir eines per resoldre’ls.

I també parlo de moments màgics, com a resultat d’esforç i treball. En el nostre cas, aconseguir podi en el Dakar és fruit d’un treball intens de més de 10 anys i un premi a l’esforç, la humilitat i el compromís no només de la persona que puja al podi, sinó de tot un equip.

En definitiva, és una xerrada de motivació/superació explicada des del cor, plena d’experiències reals (imatges i vídeos) que li confereixen un grau d’emotivitat més gran i, per tant, que generen una connexió més profunda amb el públic. Els missatges arriben d’una manera més directa i això fa que es recordin al llarg del temps i que tinguin un impacte molt positiu sobre les persones que assisteixen a la sessió.

Busquem paral·lelismes
entre la competició i el món de l'empresa

informació pràctica

Com ho fem?

  • Oferim xerrades dinàmiques amb vídeos i imatges reals del Dakar
  • Fomentem la participació de tots els assistents
  • Remarquem la importànica del treball en equip
  • Treballem valors i actituds claus en l’àmbit laboral
  • Elaborem pressupost personalitzat en funció de la durada i l’espai escollit
Segueix-me a